Väderskydd

Här kan du hyra väderskydd i Stockholm. Ett väderskydd gör att du bestämmer när du arbetar utomhus, inte vädret.

Det finns många fördelar med att hyra ett väderskydd. Så snart som du ska arbeta med renovering av fasaden, taket eller något annat arbete som sker utomhus, är det bäst att hyra väderskydd av oss. 

Fördelar hyra väderskydd i Stockholm

  1. Väderskyddet innebär att både arbetet som du håller på med och hantverkaren (du själv eller den som du har anlitat) blir skyddad mot regn, väta, snö, starka vindar och annat som kan förstöra ditt arbete. Dessutom ser ett väderskydd till så att du inte behöver spendera tiden på att vänta in vädret. 
  2. Vädret gör som bekant som det vill och struntar i våra behov. Särskilt i Sverige är vädret mycket nyckfullt. Ena stunden är det solsken, nästa är det regn och hagel. Ett väderskydd gör dig oberoende av vädret och du kan istället arbeta i din egen takt och ta pauser närhelst det passar dig.
  3. Väderskyddet gör så att du kan ta pauser i arbetet utan att behöva oroa dig över väder och vind. Du behöver inte vänta på vackert väder för att kunna måla, renovera eller byta ut skadat material.
  4. Ökad produktivitet och kortare byggtider är bara några av fördelarna. Dessutom är det lättare att ställa upp lampor som får skydd av väderskyddet, så att du kan arbeta kvällstid även när det är mörkt ute.
  5. Du slipper du insyn av andra och kan arbeta i fred. Ibland är det så att du blir tvungen att lämna kvar material, som kan vara känsligt för stöld. Då kan även ett vindskydd skydda mot insyn från tjuvar.
  6. Du slipper bygga in fukt i arbetet. Många kanske inte tänker på det men det händer alldeles för ofta att hantverkare bygger in fukt i fastigheter. Händer det måste du göra om allt arbete på nytt.

Fördelar med att hyra väderskyddet

På samma sätt som med byggställningar, är det skrymmande att förvara ett väderskydd. De är ofta stora stora, vilket är viktigt för att de ska kunna skydda mot väder och vind på ett effektivt sätt. Men när du sedan monterar ner det, tar det stor plats i förrådet, eller där du vill förvara dem. Hyr du dem, slipper du det bekymret. Det är ju inte så ofta som du kanske behöver använda dig av ett stort väderskydd.

Hyr du det av oss, kommer vi och monterar det åt dig. På så sätt vet både du och vi att det blir monterat på rätt sätt. Det är inte alla gånger så lätt att veta hur väderskyddet är tänkt att fungera. Monterar du det fel, är risken är stor att det mister sin funktion. Vi har dessutom väderskydd som klarar av stora påfrestningar, när det tar i och blåser rejält, eller störtar ner hagel och snö. Då ska väderskyddet verkligen stå emot vädrets makter.

Ta kontakt! Vi ger kostnadsfria offerter. Dessutom kommer vi ut och inspekterar ditt byggprojekt. På så sätt får du hyra anpassade väderskydd av oss.