väderskydd ställning stockholm blå himmel

Hyr till din BRF

På Nybohov Ställning AB hyr vi ut väderskyddställningar till BRFer runtom i Stockholm. Många bostadsrättsföreningar väljer en sådan lösning inför en kommande renovering, nybygge, målning eller fasadtäckning. Att hyra i stället för att köpa är något vi förespråkar alla dagar i veckan. Det blir inte bara billigare för er som BRF, utan ni lämnar över allt ansvar för en säker montering av väderställning samt får tillgång till våra certifierade montörer i Stockholm.

Lång erfarenhet inom uthyrning av väderskydd

Som uthyrare inom väderskydd och byggnadsställningar är säkerheten vår högsta prioritet, i alla lägen. Våra utbildade montörer bär alltid det yttersta ansvaret vad gäller uthyrning av väderskydd och byggnadsställningar. Alla ställningar vi erbjuder är unika och därför rekommenderar vi alltid att få se projektet på plats för att kunna ge en så exakt prisbild som möjligt. För oss är säkerheten alltid i fokus och våra medarbetare har alltid ett säkerhetstänk med i varje moment.

väderskydd-stockholm-BRF-uthyrning

Ovanstående bilder är från en uthyrning av väderskydd och byggnadsställningar på ca 6000 m2 i Uppsala. Beställare var LW Plåt.

Få fast prisförslag för att hyra väderskydd till din BRF i Stockholm

Går du i tankar om att hyra väderställning inför en renovering, målning eller nybygge i Stockholm? Vänd dig till oss på Nybohov Ställning AB. Vi ger dig gärna ett kostnadsförslag baserat på dina önskemål. Under projektets gång ser våra utbildade montörer till att installera väderskyddet på ett säkert sätt. Vi finns tillgängliga under hela arbetets gång och föredrar en tät kommunikation med dig som kund.

Funderar du och din BRF på att hyra väderskydd i Stockholm inför ett kommande byggprojekt? Tveka inte att höra av dig till oss för ett prisförslag.