Om oss

Nybohov Ställning AB är ett uthyrningsföretag med lång erfarenhet av att hyra ut väderskydd i Stockholm. Förutom att hyra ut väderskydd, hyr vi även ut byggställningar. Vi levererar och monterar våra väderskydd och byggnadsställningar i hela Storstockholm med omnejd. Förutom det, erbjuder vi också byggtjänster.

Kontakta oss för kostnadsfri offert så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ber du om offert, kommer vi gärna ut till er och erbjuder kostnadsfritt besök så att vi kan anpassa väderskyddet, byggställningen eller några av våra tjänster, efter dina behov.

För oss är det nämligen viktigt att alla våra kunder blir nöjda. Vi vill gärna hålla kontakt även under den tiden som uthyrningen av väderskyddet pågår. På så sätt kan vi säkerställa att allt är till belåtenhet. Det är också ett sätt så att vi vet att väderskydden är säkra och fyller sin rätta funktion.

Nybohov Ställning AB är en av de största uthyrarna av väderskydd i Stockholm. Här erbjuder vi vår uthyrning och tjänster till både stora och små byggbolag, hemmafixare och villaägare som arbetar med mindre renoveringar. Anlita oss, vi är proffs inom på väderskydd. Allt fler privatpersoner upptäcker fördelarna med att hyra väderskydd av oss.

Vi värnar säkerhet och trygghet

Vi ser till så att alla våra medarbetare vidareutbildar sig via STIB; intresseorganisationen Ställningsentreprenörerna. På så sätt ser vi till att aktivt uppdatera oss inom säkerhet och trygghet. Vi har dessutom fått guldemblem för Trygg Verksamhet, som vi är mycket stolta över.

Din säkerhet är mycket viktigt för oss.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert och besök så att du får hyra anpassade väderskydd!

certifierad-trygg-verksamhet-nybohovs-ställning